lunes, 2 de noviembre de 2015

l'home de la paret.

El món és un lloc on mai saps què pot passar. La ciència supera la ficció en molts casos. Si no em creus, escolta aquesta història:
Hi havia una vegada una noia de 19 anys que havia acabat els estudis i volia un lloc on pogués viure, ella ja tenia treball i volia una casa per a ella sola, així que va mirar a internet cases que estiguessin en la seva ciutat, i va trobar una casa peculiarment barata, era una casa de fa més d'un segle i era bastant gran. La casa estava perfectament reformada, però el problema és que era peculiarment barata per ser una casa tan gran. Va decidir trucar a l'amo de la casa per veure-la. Era dilluns i van quedar per dimecres. Va arribar dimecres i va quedar amb l'home, el senyor semblava bona persona i no tenia cap signe d'estar boig, però estava nerviós, com si es volgués desfer de la casa. Però la noia no trobava cap casa més barata i més espaiosa, llavors la va llogar.
Van passar unes setmanes fins que la noia es va instal·lar a la casa. El primer dia va estar encantada amb la casa, però al cap d'una setmana començava a escoltar veus, deien "què fas aquí?", "No pots fer això!"
"Mai sortiràs d'aquí, hahaha!", "NO POTS SORTIR MAI , NO POTS ESCAPAR , NOMÉS ET POTS SUÏCIDAR". 
Tots els dies, a totes hores , escoltava veus, fins al punt que va anar a un psicòleg, però les veus seguien sonant en el seu cap. Es va adonar que a la paret de la seva habitació hi havia una cara, i aquella cara la mirava contínuament, mentre dormia, mentre treballava.
Imagina't trobar-te una cara mirant-te, durant tot el dia, a totes hores, una cara que et segueix la mirada, una cara sense sentiments, imagina-t'ho per un moment , perquè això et pot passar com li va passar a aquella noia. L'única solució que va trobar va ser penjar-se del seu armari, i aquella cara la seguia mirant. Uns dies després l'home va tornar a la casa, i va veure que la noia per fi s'havia suïcidat i va agafar-la i va fer un forat a la paret i va enterrar el seu cap dins de la paret .




7 comentarios:

  1. Vale, primer de tot, FA MOLT DE CAGUE! T'ho juuro que casi no dormo, crec que es la més terrorífica de les que he llegit.

    ResponderEliminar
  2. Doncs si que fa por! I més aquella noia...però m'ha agradat moltíssim!!

    ResponderEliminar
  3. m'agrada molt, perquè és molt interessant i entretingut aquesta història

    ResponderEliminar
  4. La història te un tema terrorífic però, en la meva opinió, esta redactada d'una manera directa i/o a cuita corrents. Suposo que amb més temps t'hauria quedat molt millor.

    ResponderEliminar
  5. el final es molt sorprenent i no es res corrents

    ResponderEliminar
  6. el final es molt sorprenent i no es res corrents

    ResponderEliminar